Costa Rica 2009 - Eddy en Carine

Naar Parrita

Voila,

hier zijn we weer terug.

Vandaag wordt het weer een kort verslagske omdat we weer een dag hebben waarbij we nogal lange verplaatsingen hebben.

Volgens Carine heb ik nogal een woelige nacht gehad. Blijkbaar kan ik niet verdragen dat ik overal blauw zie, dus moet ze er ook van delen. Ik heb zelfs een gevecht gehad met mijn muskietennet. Wie er gewonnen heeft, weet ik niet. Ook met mijn grote teen ergens tegen een poot van het bed geschopt, maar vermoedelijk niets gebroken.

Toch vanmorgen op tijd vertrokken omdat we zeker op tijd moeten zijn om de ferry te nemen. We waren ter plaatse om 10.00 uur maar de ferry vertrekt pas om 11.00 uur, geen probleem dus.

Mooi op tijd vertrokken voor een overtocht van iets meer dan een uur.

Er zijn daar wel twee stommekloten die perse van voor op die boot willen staan in de volle zon. Hoe zien die eruit als de boot aankomt ? Gelijk twee gekookte kreeften.

Ken je die gasten ? Hier, lulje en snulje.

Inwrijven is de boodschap.

Na een rit van een drietal uur zijn we nu in Parrita aangekomen, hotel Bejuco. Het ziet er mooi uit, met zwembad en al. Mooie kamers, voor de eerste keer deze reis hebben we airconditioning en TV. Wat een luxe.

Vanavond nog wat lekker ontspannen. De rest horen jullie later wel.

Buenas noces.

belleke en alex

berichtje goed ontvangen hier alles goed met ons alleen het weer valt een beetje tegen maar we maken er het beste van. Alex mis jullie enorm en verlangt tot jullie terug thuis zijn,staf heeft veel plezier met zijn nieuw speeltje bovenkant bijna versleten al die vogels dat ie zie passeren wat wil je,de franky is aan het werken ,dat weet je al ! Hopelijk heb je een foto kunnen nemen van de ketchup die ontploft is jammer dat we dat moesten missen carine met een gekleurde trui vele dikke knuffels van ons allemaal .