Costa Rica 2009 - Eddy en Carine

Puerto Viejo

Vandaag zal er niet veel te vertellen vallen.

We gingen eerst de Chocolade-tour doen, maar toen we daar aankwamen begon het weer heel hard te regenen. Even gewacht op de parking van dat spel, maar het bleef maar gieten.

Probleem was nu, wat gaan we nog doen ?

Hier kun je namelijk niets vinden wat indoor is, alles speelt zich buiten af.

Veel goesting om ons heel de dag te laten natregenen als verzopen katten, hadden we toch niet.

Ha, een idee, we gaan kreeft eten in Manzanillo bij Maxi´s.

Het is wel een eindje rijden naar Manzanillo, daar stopt de weg eigenlijk, je kan niet meer verder. Als je nog door de kleine paadjes door de jungle zou rijden, dan ben je in een half uur in Panama.

Daar aangekomen hebben we een pintje gedronken in de bar. We konden nondedju niet anders. Was dat restaurant niet gesloten zeker ...

Ondertussen waren we al rond 13.00 uur en zijn we maar terug afgezakt naar Puerto Viejo. Daar zijn we gaan eten bij een Italiaan en hebben daar ook even onze mail gechecked.

Dan nog maar even rondgelopen in het dorpie zelf. Winkel in, winkel uit, winkel in, winkel uit, stop ... er zijn er maar drie. Toch nog een schone klakke op de kop getikt, letterlijk.

Nog maar een cocktailke gedronken. Ondertussen giet het hier verder en als ik zeg gieten, dan is dat ook zo. Als je bij ons een grote stortbui hebt, OK, doe dat hier maar maal 4.

We zijn toch al 18.30 u geraakt. Wat zijn we dan gaan doen ? Terug naar de Italiaan en een kipje gaan eten (kippo al la spitto).

En van verveling zijn we dan maar met een boek ons bed ingekropen.

Salut.